وزیر امور خارجه مصر: با استقرار نیرو‌های بین‌المللی در غزه مخالفتی نداریم محکومیت ترور روزنامه‌نگاران در غزه از سوی سازمان ملل  سپاه پاسداران: هدف قراردادن خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی حمله مستقیم به اصول انسانی و آزادی بیان است یک هیئت از نیرو‌های دموکراتیک سوریه برای مذاکره با دولت موقت وارد دمشق شد آمریکا و چین تعرفه‌های متقابل را تا ۹۰ روز دیگر تعلیق کردند آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟
سرخط خبرها

خانواده اسرا: نتانیاهو تبادل اسراء را بپذیرد | جان اسرا درخطر است

  • کد خبر: ۲۳۳۹۱۸
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۱
خانواده اسرا: نتانیاهو تبادل اسراء را بپذیرد | جان اسرا درخطر است
نیروهای امنیتی رژیم اشغالگر قدس برای متفرق کردن خانواده‌های اسرای صهیونیستی و معترضان از اطراف وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به خشونت متوسل شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه بحران در اراضی اشغالی، هزاران معترض اسرائیلی به همراه خانواده‌های اسرای صهیونیستی نزد حماس در غزه با سر دادن شعارهایی ضد کابینه جنگ طلب بنیامین نتانیاهو در اطراف وزارت جنگ این رژیم با پلیس درگیر شدند.

شبکه خبری الجزیره شنبه شب گزارش داد که در ادامه زد و خورد معترضان صهیونیستی با نیروهای امنیتی رژیم اشغالگر در تل آویو، پلیس رژیم صهیونیستی تظاهرات کنندگان اسرائیلی در شهرک قیساریه را مورد حمله قرار داد.

گزارش‌ها حاکیست که معترضان صهیونیستی در بزرگراه آیالون در تل‌آویو تظاهرات کردند و بخشی از این بزرگراه را بستند.

همچنین روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت گزارش داد که خانواده‌های اسرای اسرائیلی در ادامه اعتراضات خود ضد کابینه بر پایان دادن به جنگ در چارچوب توافقی که همه اسرا را آزاد کند، تأکید کردند.

همچنین، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که خانواده‌های اسرای اسرائیلی و نظامیان کشته شده در نوار غزه خواستار پایان جنگ در چارچوب توافق مبادله اسرا با مقاومت شدند.

این خانواده‌ها تاکید کردند که ادامه جنگ منجر به کشته شدن شمار بیشتری از اسرا و نظامیان اسرائیلی خواهد شد.

آن‌ها همچنین عنوان کردند که فرزندان ما در غزه کشته شدند و کابینه آنان را به حال خود رها کرد اما هنوز اسرایی هستند که می‌توان آن‌ها را نجات داد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد که خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه خواستار متعهد شدن این رژیم به توقف جنگ به عنوان بخشی از توافق مبادله اسرا و آتش‌بس شدند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از گادی آیزنکوت، عضو مستعفی کابینه جنگ تاکید کرد که اگر شجاعت داشتیم، می‌توانستیم به توافقی برای آزادی اسرای اسرائیلی دست یابیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->